Plattformen för WordPress

26 steg som
du slipper.

Vi lät våra bästa WordPress-utvecklare sätta sig ner och ta fram en lista på vad de skulle göra vid installation av en ny WordPress-sajt om det skulle göras genomproffsigt. Så där pedantiskt genomarbetat på alla sätt. Det blev 14 punkter.

Senare har vi lagt till ytterligare 12 saker som vi gör åt dig varje dag, vecka och månad. Året runt, helt automatiskt. Exempelvis ser till att det finns backup av allt hela vägen ner på servernivå. Eller kollar att databasen mår bra, att plugins är uppdaterade och att WordPress är i en säker version.

Just nu är det 26 viktiga steg som Hekto gör åt dig varje dag så att du slipper. Bara det är värt priset. 

För framtiden

Miljövänlig drift

Vi samarbetar med leverantörer som prioriterar miljövänlighet i sitt utbud. Många av våra Hekto-servrar ligger i GleSYS datacenter. Där återvinns överskottsvärmen och används för att värma upp lägenheter.

Molnbaserat

Globalt eller lokalt

De flesta av våra kunder är svenska företag med Sverige som målgrupp och då passar det bra att också ha sidan inom Sveriges gränser. Men, om du behöver, har vi också möjlighet att lägga din sajt på något annat datacenter, exempelvis Oslo, Amsterdam, London eller New York för att nämna några.

Starkt fokus

WordPress only

Vi har valt att göra Hekto till en plattform som enbart stödjer WordPress. Varför? För att vi tror på verktyg som är bäst på det de gör. Det ger oss möjlighet att verkligen optimera allt för att WordPress ska trivas, och skala bort allt onödigt.

Molnbaserad och global

Hela tjänsten är byggd för att snabbt kunna byta plats på din sajt om det skulle behövas. Vill du ha den i Norge? Amsterdam? New York? Stockholm? Vi löser det.

Officiella guidelines

Vi baserar vår miljö på WordPress officiella guidelines kombinerat med vår egen mångåriga erfarenhet. Vi ser till att du inte ska behöva fundera på om du har rätt version av PHP eller inte.

Förenklande

Saker som vi märker att våra kunder behöver göra manuellt ser vi till att bygga automatiserade lösningar för. Tanken är att du ska kunna fokusera på att vara kreativ, inte att göra samma sak många gånger om och om igen - det har vi datorer till.

Självklart ska du också köra Hekto

Kom igång med Hekto idag så bjuder vi på flytten från din nuvarande server.